Вишукані духи Absolument Parfumeur® від Zepter - це рідкісний і чарівний аромат, який у поєднанні з парфумованими дезодорантами занурить вас у новий вимір, і ви пізнаєте мистецтво нашарування. Йдеться про створення унікального та багатовимірного аромату з більш тривалим ефектом.

Більше тривалий термін дії: Духи призначені для того, щоб залишатися на шкірі і справляти незабутнє враження, але використання їх у поєднанні з вишуканими дезодорантами Zepter дозволяє значно продовжити термін їхньої дії. Ці дезодоранти не тільки зберігають свіжість протягом усього дня, а й служать базовим шаром, посилюючи інтенсивність парфуму, завдяки чому ви зможете насолоджуватися улюбленим ароматом набагато довше.

Доповніть свою індивідуальність: Поєднуючи дезодоранти з парфумами, ви можете створити унікальний аромат, що ідеально відповідає вашому стилю та індивідуальності. Не містять алюмінію, бутану та пропану: Насолоджуйтесь безпечним способом зберігати свіжість та впевненість у собі протягом усього дня, завдяки формулам, що не містять шкідливих речовин. Практичність:Зручний у використанні спрей забезпечує швидке та безперешкодне нанесення. Універсальність: Дезодорант Zepter розроблений таким чином, щоб доповнювати як чоловічі, так і жіночі аромати. Ця універсальність дозволяє змішувати та поєднувати різні аромати для створення вашого особливого стилю, що відповідає вашим уподобанням . https://www.youtube.com/shorts/cvZCwPLjVkE

https://youtu.be/le16peS-vBo