Давайте пригадаємо, що ми знаємо про воду, без якої нема життя на Землі. Все, що є природньо, то має в собі воду. Більш за все її в рослинах - 90 відсотків. В людині - 70 відсотків. Навіть каміння не буває безводним.

Вода-це унікальна рідина, яка життєво необхідна людині. Кількість питної води необхідної для дорослої людини складає від 2 до 3 літрів на день. Від її якості залежить наше з вами життя.

Близько 70 відсотків питної води здобувають із відкритих водоймищ, 30 відсотків - з артезіанських свердловин.

По якості питної води Україна займає 70 місце у світі. В нашу основну водну артерію України - ріку Дніпро зливаються стічні води багатьох підприємств, розташованих на її березі. Дощова вода змиває, розчиняє і несе в собі забруднюючі речовини, відходи з полів, оброблених добривами та агрохімікатами. Сьогодні в наших річках вода містить в собі нафтопродукти, канцерогенну хлорорганіку та поверхностно активні речовини, солі важких металів, радіонуклеїди й ще безліч отрут, які людина випиває з неочищеною водою.

Свинець, алюміній, нітрати та нітрити, стронцій, хлор - джерело токсичних діоксинів, ртуть…

Список можна продовжити, адже він нараховує кілька сотень шкідливих для людини речовин.

Вода, яка очищається сьогодні дуже умовно, пройшовши ще багато кілометрів старих і іржавих труб, не стає чистішою. Тому, проблема очищення води стоїть досить гостро і краще вирішити її самостійно, встановивши у квартирі надійний сучасний фільтр.

Але який фільтр вибрати?

Кількість СОВ представлених на ринку України достатньо велика і розібратися в них простому українцю дуже складно.

І ми, співробітники компанії, маючи певний багаж знань, повинні допомогти нашим покупцям зробити правильний вибір. Вибір на користь найвищої якості. 100 відсоткової безпеки та впевненості у довговічному використанні виробу. Саме таким високим критеріям відповідають СОВ компанії Цептер.

Вони представлені двома СОВ:

1) системою еліт-класу – Аквіна Про

2) бюджетною СОВ, доступною за ціною практично кожному українцю. Сьогодні ми зупинимось саме на ньому, на Едельвасері.

Отже, 5 ступенів досконалості Едельвассера!

ПРЕСТИЖ

Країна-виробник – Південна Корея, найбільша світова корпорація, де дотримуються цептер-стандарти. Система сертифікована відповідно до міжнародних стандартів NSF/ANS 42, 53, 58.

ВИСОКА ЯКІСТЬ МАТЕРІАЛІВ 

Корпус із нейтральної харчової пластмаси – полікарбонату. Маркування пластмас під номером 07-0. Цей вид пластмаси характеризується найвищим ступенем чистоти та відсутністю бісфенолу А – широко поширеного забруднювача, який присутній практично у всіх інших пластмасах (90%). З найсучасніших матеріалів виготовлені та:

• Чотири змінні елементи, що забезпечують п'ять ступенів очищення води.

• Три з них – це картриджі:

1) попередній двокомпозитний картридж Неофільтр

(Ресурс 6 місяців). Складається з пропілену високого тиску та активованого харчового карбонату. Його функції видаляти колоїдні та зважені частинки, а також хлор і хлорорганіку.

2) Інно-фільтр (ресурс 1,5 року) готується зі спаленої кокосової шкарлупи.

Його головним завданням є абсорбція хлору та хлорорганіки.

3) Антибактеріальний керамічний фільтр із мікродозами срібла (ресурс 1 рік), який запобігає розмноженню мікроорганізмів в очищеній воді, що знаходиться в негерметичної вбудованої ємності об'ємом 3,9 л.

СУПЕРСУЧАСНА МЕМБРАНА класу low fouling (стійка до забруднення)

(Ресурс 1,5 року і вище), виробник якої найбільший світовий холдинг - SAENAN (Південна Корея). Цей нанотехнологічний продукт з порами до 0,0001 мкм, що дорівнює величині молекули води. Все це робить мембрану високопродуктивною з меншим рівнем втрати води.

УНІКАЛЬНІ КОНСТРУКТИВНІ РІШЕННЯ СОВ Едельвассер радують і інші переваги:

-Безперервна подача води;

- функція підтримки оптимального тиску;

- робота від тиску у водопровідній мережі;

- відсутність електроживлення, а це економія та енергоощадження;

- компактність та ергономічність;

- конструкція установки на стільниці;

- два варіанти передньої панелі на вибір клієнта, чудовий сучасний дизайн;

НАЯВНІСТЬ СЕРВІСНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ СОВ

Едельвассер - це те, чим не можуть похвалитися більшість продавців СОВ на ринку України. Клієнт Цептер може розраховувати на допомогу кваліфікованих майстрів. І одночасно обслуговування Едельвассера є дуже нетрудомістким, і за бажання – будь-який господар Едельвассера зможе самостійно замінити картриджі. Термін гарантії на СОВ компанії Цептер – 1 рік, згідно з українським законодавством.

Едельвассер – це мініфабрика чистої води для кожної сім'ї України!

Вибір пані та панове за вами!